Ajuts Leader 2017

Posted on Posted in Subvencions

Des d’avui dia 23 de novembre fins el 16 de gener està oberta la convocatòria per la presentació de sol·licituds d’ajut LEADER 2017. Enguany és novetat l’obligatorietat per a les persones jurídiques i ens locals de presentació dels ajuts telemàticament; també s’ha revisat el barem de valoració de projectes per tal de millorar-ne l’aplicació. Les sol·licituds es poden fer telemàticament a l’enllaç: http://seu.gencat.cat
La dotació pressupostària per la convocatòria és de 583.261,32 € i l’atorgament de la subvenció és en règim de concurrència competitiva d’acord amb els criteris de valoració establerts en l’estratègia de desenvolupament rural 2014-2020.

Tot aquell que vulgui informació pot adreçar-se a nosaltres al telèfon 977442116, al correu leader@leader.cat o a la nostra oficina de la Plaça d’Alfons XII núm. 7 1er B despatx 5 de Tortosa.

Poden ser beneficiaris dels ajuts els emprenedors, les petites i mitjanes empreses de qualsevol sector, i les empreses agroalimentàries de les comarques del Baix Ebre i Montsià, i també les entitats locals d’ambdós comarques. Aquests ajuts busquen la reactivació econòmica i la creació d’ocupació en les zones rurals, així com promoure l’arrelament dels joves, promoure accions de mitigació del canvi climàtic i de protecció dels patrimoni, amb l’objectiu que el territori rural sigui equilibrat i diversificat.
Els ajuts LEADER estan finançats pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació en un 57% i el FEADER en un 43%.

One thought on “Ajuts Leader 2017

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.